Kan man ge ekologiska tyger som doppresent?

Små barn och tyger är ofta en mycket bra kombination. I varje fall då du vill ge doppresent. Det finns så många fina produkter av tyg som är särskilt trevliga för föräldrar till ett nyfött barn. En snuttefilt kanske inte kommer att användas för gos direkt men den är en present som verkligen gör nytta. Om det ska vara en gåva av tyg så är det verkligen inte dumt om den är gjord av 100 % ekologisk bomull.

Ekologiska tyger är bra på många sätt

Ekelunds fina snuttefiltar är inte bara fina att se på. Det är mysigt att gosa med en barnfilt som har ett motiv från en känd saga men det är inte allt. Ekologisk bomull är len och mysig mot huden. Den känns bra för det lilla barnet som ännu inte kan protestera mot tyger som kliar och är alldeles för varma.

När du vill ge bort en doppresent så är det ju inte bara barnet som står i fokus. Det är minst lika viktigt att glädja föräldrarna. Att ge bort fina handdukar, snutterfilt eller annan barnfilt av ekologiska tyger är också att ge bort en god tanke.

Ett gott samvete

Våra ekologiska tyger är GOTS-märkta. Det betyder att de har varit bra för vår värld på så många sätt. Du ger alltså bort ett stycke gott samvete när du väljer ekologiska produkter som doppresent. Det passar ju verkligen fint in då det ändå handlar om en stund då vi försöker se en helhet och meningen med livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *